SVG-Construct

Vloerisolatie - EPS

EPS voor Vloerisolatie: Een Superieure Keuze

Vloerisolatie EPS

EPS Vloerisolatie: Lichtgewicht, Efficiënt en Duurzaam

EPS, of geëxpandeerd polystyreen, staat bekend om zijn uitstekende prestaties in vloerisolatie. Dit lichtgewicht en veelzijdige materiaal is eenvoudig te installeren en past zich moeiteloos aan diverse vloerconfiguraties en ontwerpen aan. De voornaamste voordelen van het gebruik van EPS voor vloerisolatie omvatten:

  • Uitmuntende Thermische Prestaties: EPS blinkt uit in het beperken van warmteverlies dankzij zijn lage warmtegeleidingscoëfficiënt. Dit resulteert in een consistente temperatuur binnenshuis, wat bijdraagt aan een comfortabeler leefklimaat.
  • Gemak van Hantering en Installatie: Het lage gewicht van EPS maakt het een handig materiaal om mee te werken. Dit versnelt niet alleen het installatieproces, maar vermindert ook de fysieke inspanning die nodig is tijdens de bouw.
  • Weerstand tegen Vocht: Een cruciale eigenschap van EPS in vloerisolatie is zijn weerstand tegen vocht. Dit voorkomt de groei van schimmels en vochtgerelateerde problemen, wat essentieel is voor de gezondheid van de bewoners en de duurzaamheid van de constructie.
  • Langdurige Duurzaamheid: EPS is een robuust materiaal dat zijn isolerende eigenschappen behoudt gedurende vele jaren. Dit maakt het een kosteneffectieve en betrouwbare keuze voor langdurige isolatiebehoeften.

Door deze kenmerken is EPS een ideale oplossing voor vloerisolatie in zowel nieuwe als gerenoveerde gebouwen, waarbij het zowel de energie-efficiëntie als het comfort aanzienlijk verbetert.

SVG Construct:
Jouw specialist in isolatiewerken

Wie isolatie zegt, zegt SVG Construct en vice versa. Isolatie is ons ding, het zit in onze genen. Met onze PUR techniek is isolatie makkelijker en beter dan ooit. Het bestaat uit een spray waardoor we het overal kunnen gebruiken. Daarom zijn wij de geschikte partner voor jouw isolatiewerken.

Contacteer ons voor meer info of offerte op maat

 

nl_NL
Scroll naar boven
logo-svg-construct-header

Word jij de nieuwe collega van
SVG-Construct?

Ontdek de openstaande vacatures op onze jobpagina

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday