SVG-Construct

Références

EPS Isolatiechape

EPS Isolatie chape voor jouw woning of bedrijfsruimte nodig? Bekijk hier enkele projecten van onze tevreden klanten.

EPS Isolatie chape Kantoor Antwerpen: 429 m³

SVG construct EPS isolatiechape Kantoor Antwerpen
SVG construct EPS isolatiechape Kantoor Antwerpen 2

Energiezuinig Wonen in Genk

In Antwerpen heeft ons team een uitdagend project met succes afgerond – de toepassing van EPS isolatiechape in een groot kantoorgebouw. Met een oppervlakte van 429m² en een isolatiedikte van 23 cm, was dit project zowel ambitieus als technisch veeleisend.

EPS, of geëxpandeerd polystyreen, staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en lichtgewicht structuur. Deze keuze voor isolatiemateriaal zorgt niet alleen voor een significante energiebesparing, maar draagt ook bij aan een aangenamer en gezonder werkklimaat in het kantoorgebouw.

Onze gespecialiseerde teams hebben deze taak met grote precisie en aandacht voor detail uitgevoerd, wat resulteert in een naadloze en efficiënte isolatielaag. Deze vakkundige aanpak garandeert een langdurige isolatieprestatie, essentieel voor commerciële gebouwen zoals dit.

EPS Isolatie chape woning Genk: 45 m³

EPS Isolatiechape Woning Genk
EPS Isolatie Woning Genk

Energiezuinig Wonen in Genk

We werkten mee aan de verduurzaming van een privéwoning in Genk. Met de installatie van 45 m³ EPS-isolatiechape heeft onze klant nu een solide basis voor een energiezuinige woning. Dit project benadrukt onze inzet voor milieuvriendelijk bouwen en ons streven naar excellente isolatietechnieken.

De EPS-isolatiechape biedt niet alleen een uitstekende thermische weerstand maar draagt ook bij aan de geluidsdemping van de woning. Onze deskundige toepassing zorgt voor een gelijkmatige dekking en een perfecte integratie met de bestaande structuren.

PUR Isolatiewerken

PUR Isolatie voor jouw woning of bedrijfsruimte nodig? Bekijk hier enkele projecten van onze tevreden klanten.

Pur Isolatie Industriegebouw Kortrijk: 534 m²

SVG Construct PUR isolatie Kortrijk Industrie
SVG Construct PUR isolatie Kortrijk 2Industrie

Industriegebouw Kortrijk

Installatie van 12 cm dik PUR isolatieschuim in een industriegebouw te Kortrijk, met een totale oppervlakte van 534 m². Dit project benadrukt onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid in industriële omgevingen.

De keuze voor PUR isolatie biedt niet alleen uitstekende thermische prestaties, maar draagt ook bij aan een aanzienlijke energiebesparing voor het gebouw. Met een gespecialiseerde aanpak en aandacht voor detail, zorgt ons team ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie en comfort.

Het resultaat is een significant verbeterde isolatiewaarde en een comfortabeler binnenklimaat, essentieel voor zowel de productiviteit als de energie-efficiëntie van het industriegebouw.

Pur Isolatie Industriegebouw Olen: 275 m²

SVG construct Pur isolatie Industrie Olmen
SVG construct Pur isolatie Industrie Olmen 2

Industriegebouw Olen: Isolatie met Precisie

Voor een industriegebouw in Olen realiseerde we een uitmuntend isolatieproject met 275m2 PUR, dat zorgvuldig geschuurd is ter voorbereiding op vloerverwarming. Onze keuze voor PUR-schuim, bekend om zijn superieure isolatiekwaliteiten, resulteerde in een naadloos, vlak oppervlak, klaar voor de volgende stap in de bouw.

Dit project benadrukt onze inzet voor energie-efficiëntie en precisiewerk. Neem contact op voor meer informatie over onze isolatiediensten.

Référence en travaux d'isolation

Envisagez-vous des travaux d'isolation chez vous ? Découvrez ici quelques projets de nos clients satisfaits.

Nike Laakdal

Kunsthumaniora Hasselt

Kievit Antwerpen

College Maasmechelen

Corporate Village Zaventem

Bpost Brussel

Bella Vita Waterloo

SVG Construct:
Votre spécialiste en travaux d'isolation

Quand on parle d'isolation, on pense à SVG Construct et vice versa. L'isolation est notre spécialité, c'est dans notre ADN. Grâce à notre technique de PUR, l'isolation est plus facile et meilleure que jamais. Elle se présente sous forme de pulvérisation, ce qui nous permet de l'utiliser partout. C'est pourquoi nous sommes le partenaire idéal pour vos travaux d'isolation.

Contactez-nous pour plus d'informations ou pour une offre personnalisée.

fr_FR
Retour en haut
× Comment puis-je vous aider ? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday