SVG-Construct

Références

EPS Isolatiechape

EPS Isolatie chape voor jouw woning of bedrijfsruimte nodig? Bekijk hier enkele projecten van onze tevreden klanten.

EPS Isolatie chape Woning Hulst (Nl): 18 m³

EPS isolatie chape Hulst SVG construct

EPS-isolatie in Hulst, Nederland

In het pittoreske Hulst in Nederland heeft ons team een belangrijke bijdrage geleverd aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van een lokale bouwplaats. We hebben 18m³ EPS, een hoogwaardig isolatiemateriaal, vakkundig toegepast. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende isolatiewaarden en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Over het project: De uitdaging lag in de nauwkeurigheid van het plaatsen van de EPS-isolatie om te verzekeren dat de isolatiewaarden over de hele linie consistent waren. Ons deskundige team heeft met precisie en aandacht voor detail gewerkt om deze klus tot een goed einde te brengen. De isolatie zal bijdragen aan een significante vermindering van de energiebehoefte van het gebouw en zal de ecologische voetafdruk over de lange termijn verminderen.

Onze gespecialiseerde teams hebben deze taak met grote precisie en aandacht voor detail uitgevoerd, wat resulteert in een naadloze en efficiënte isolatielaag. Deze vakkundige aanpak garandeert een langdurige isolatieprestatie, essentieel voor commerciële gebouwen zoals dit.

EPS Isolatie chape Kantoor Antwerpen: 429 m³

SVG construct EPS isolatiechape Kantoor Antwerpen
SVG construct EPS isolatiechape Kantoor Antwerpen 2

Energie-efficiënt Werken in Antwerpen

In Antwerpen heeft ons team een uitdagend project met succes afgerond – de toepassing van EPS isolatiechape in een groot kantoorgebouw. Met een oppervlakte van 429m² en een isolatiedikte van 23 cm, was dit project zowel ambitieus als technisch veeleisend.

EPS, of geëxpandeerd polystyreen, staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en lichtgewicht structuur. Deze keuze voor isolatiemateriaal zorgt niet alleen voor een significante energiebesparing, maar draagt ook bij aan een aangenamer en gezonder werkklimaat in het kantoorgebouw.

Onze gespecialiseerde teams hebben deze taak met grote precisie en aandacht voor detail uitgevoerd, wat resulteert in een naadloze en efficiënte isolatielaag. Deze vakkundige aanpak garandeert een langdurige isolatieprestatie, essentieel voor commerciële gebouwen zoals dit.

EPS Isolatie chape woning Genk: 45 m³

EPS Isolatiechape Woning Genk
EPS Isolatie Woning Genk

Energiezuinig Wonen in Genk

We werkten mee aan de verduurzaming van een privéwoning in Genk. Met de installatie van 45 m³ EPS-isolatiechape heeft onze klant nu een solide basis voor een energiezuinige woning. Dit project benadrukt onze inzet voor milieuvriendelijk bouwen en ons streven naar excellente isolatietechnieken.

De EPS-isolatiechape biedt niet alleen een uitstekende thermische weerstand maar draagt ook bij aan de geluidsdemping van de woning. Onze deskundige toepassing zorgt voor een gelijkmatige dekking en een perfecte integratie met de bestaande structuren.

PUR Isolatiewerken

PUR Isolatie voor jouw woning of bedrijfsruimte nodig? Bekijk hier enkele projecten van onze tevreden klanten.

PUR Isolatie Privé Woning in Zottegem: 84 m2

Duurzame Isolatie voor Modern Wonen in Zottegem

n het hart van Zottegem hebben wij een privéwoning getransformeerd met de focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dit project illustreert onze toewijding aan milieuvriendelijk bouwen en onze expertise in het gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen.

Over het Project

Locatie: Zottegem, Oost-Vlaanderen
Projecttype: Renovatie Privéwoning
Oppervlakte: 84 m²
Voltooiing: april 2024

Isolatie Details

Voor dit project hebben we gekozen voor polyurethaan (PUR) schuimisolatie met een dikte van 5 cm. Deze keuze werd gedreven door de superieure isolatiewaarden van PUR en de naadloze aansluiting op bestaande structuren.

Waarom PUR?
Polyurethaan isolatie staat bekend om zijn uitstekende thermische prestaties en vochtbestendigheid. Met een dikte van slechts 5 cm bereiken we een opmerkelijk hoge isolatiewaarde, wat leidt tot significant lagere energiekosten voor de bewoners. Bovendien draagt PUR bij aan een beter binnenklimaat doordat het luchtdicht is en geen koudebruggen vormt.

Voordelen van PUR Isolatie in Dit Project

 • Energie-efficiëntie: Verlaagt de energiebehoeften voor verwarming en koeling.
 • Duurzaamheid: Draagt bij aan de duurzaamheid van het gebouw door een langere levensduur van de isolatie.
 • Ruimtebesparend: Door de hoge isolatiewaarde was een dunnere laag isolatie nodig, wat resulteert in meer bruikbare binnenruimte.
 • Snelle Installatie: PUR schuim wordt ter plaatse gespoten, waardoor de installatietijd aanzienlijk wordt verminderd.

PUR Isolatie voor Luxe Appartementen in Knokke

SVG-Construct Ocean drive Knokke Pur Isolatie 2

Appartementsgebouw + 4.000 m2 pur isolatie

In de exclusieve badplaats Knokke heeft ons team een grootschalig project voltooid waarbij maar liefst 4000 m² aan appartementen is voorzien van hoogwaardige PUR-isolatie.

Over het project: Dit project omvatte een uitgebreide toepassing van PUR-schuimisolatie, bekend om zijn superieure thermische isolatie-eigenschappen en vochtwerendheid, wat essentieel is voor het kustklimaat van Knokke. Onze deskundige installatie garandeert dat de bewoners kunnen genieten van verhoogd wooncomfort en een verlaging van de energiekosten.

Resultaten: De toepassing van PUR-isolatie over een oppervlakte van 4000 m² zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de energieprestaties van de appartementen. Dit draagt niet alleen bij aan een duurzame leefomgeving, maar versterkt ook de waarde van het vastgoed in deze begeerde locatie.

Energie-efficiënte PUR-Isolatie Woning in Mol

Pur Isolatie MOL woning

Privéwoning Vloer- en Muurisloatie in gespoten PUR

In het charmante Mol hebben we een residentieel project afgerond dat de energie-efficiëntie van de woning aanzienlijk heeft verbeterd. We zijn trots op het vakmanschap en de precisie waarmee ons team de isolatiewerken heeft uitgevoerd.

Projectdetails:

 • Locatie: Woning te Mol
 • Toepassing: PUR isolatie
 • Oppervlakte muren: 120m²
 • Oppervlakte vloer: 90m²
 • Dikte van Isolatie: 10 cm zowel muren als vloer

De keuze voor PUR isolatie voor zowel de muren als de vloer waarborgt een optimale thermische isolatie en een verhoogd wooncomfort. Met een dikte van 10 cm voor beide oppervlaktes, zal deze woning genieten van een verlaagde warmtevraag en dus een significante vermindering van de energiekosten.

De eigenaren van de woning in Mol kunnen nu comfortabel genieten van hun duurzaam verbeterde huis, wetende dat hun impact op het milieu verminderd is en hun investering zichzelf op termijn zal terugverdienen.

Pur Isolatie Schoolgebouw Blankenberge: 362 m²

SVG Construct Basisschool Blankenberge PUR isolatie

Schoolgebouw Blankenberge

Bij Basisschool Zilvermeeuw in Blankenberge hebben we onlangs een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van het schoolgebouw. Ons team heeft 362m² vloeroppervlak voorzien van 12 cm dikke PUR isolatie, bekend om zijn hoge isolatiewaarde en duurzaamheid.

Projectdetails:

 • Locatie: Basisschool Zilvermeeuw, Blankenberge
 • Toepassing: PUR vloerisolatie
 • Oppervlakte: 362m²
 • Dikte Isolatie: 12 cm

Deze specifieke PUR isolatie draagt bij aan een significante verbetering van de thermische prestaties van het gebouw, wat essentieel is voor een leeromgeving waar temperatuurbeheersing en comfort van groot belang zijn. Onze geavanceerde isolatietechnieken zorgen voor een minimale energieverspilling, wat niet alleen ten goede komt aan de school maar ook aan de planeet.

Pur Isolatie Industriegebouw Kortrijk: 534 m²

SVG Construct PUR isolatie Kortrijk Industrie
SVG Construct PUR isolatie Kortrijk 2Industrie

Industriegebouw Kortrijk

Installatie van 12 cm dik PUR isolatieschuim in een industriegebouw te Kortrijk, met een totale oppervlakte van 534 m². Dit project benadrukt onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid in industriële omgevingen.

De keuze voor PUR isolatie biedt niet alleen uitstekende thermische prestaties, maar draagt ook bij aan een aanzienlijke energiebesparing voor het gebouw. Met een gespecialiseerde aanpak en aandacht voor detail, zorgt ons team ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie en comfort.

Het resultaat is een significant verbeterde isolatiewaarde en een comfortabeler binnenklimaat, essentieel voor zowel de productiviteit als de energie-efficiëntie van het industriegebouw.

Pur Isolatie Industriegebouw Olen: 275 m²

SVG construct Pur isolatie Industrie Olmen
SVG construct Pur isolatie Industrie Olmen 2

Industriegebouw Olen: Isolatie met Precisie

Voor een industriegebouw in Olen realiseerde we een uitmuntend isolatieproject met 275m2 PUR, dat zorgvuldig geschuurd is ter voorbereiding op vloerverwarming. Onze keuze voor PUR-schuim, bekend om zijn superieure isolatiekwaliteiten, resulteerde in een naadloos, vlak oppervlak, klaar voor de volgende stap in de bouw.

Dit project benadrukt onze inzet voor energie-efficiëntie en precisiewerk. Neem contact op voor meer informatie over onze isolatiediensten.

Référence en travaux d'isolation

Envisagez-vous des travaux d'isolation chez vous ? Découvrez ici quelques projets de nos clients satisfaits.

Nike Laakdal

Kunsthumaniora Hasselt

Kievit Antwerpen

College Maasmechelen

Corporate Village Zaventem

Bpost Brussel

Bella Vita Waterloo

SVG Construct:
Votre spécialiste en travaux d'isolation

Quand on parle d'isolation, on pense à SVG Construct et vice versa. L'isolation est notre spécialité, c'est dans notre ADN. Grâce à notre technique de PUR, l'isolation est plus facile et meilleure que jamais. Elle se présente sous forme de pulvérisation, ce qui nous permet de l'utiliser partout. C'est pourquoi nous sommes le partenaire idéal pour vos travaux d'isolation.

Contactez-nous pour plus d'informations ou pour une offre personnalisée.

fr_FR
Retour en haut
× Comment puis-je vous aider ? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday