Kruipkelder isoleren

Kille luchtstromen in uw kruipkelder zijn vaak de oorzaak van een onaangenaam koude vloer in uw woning. Kruipkelderisolatie kan dit evenwel voorkomen. De temperatuur van uw begane grondvloer stijgt zo gemiddeld 3 tot 5 graden.

De Belgische koude probeert op verschillende manieren uw woning binnen te dringen. Niet alleen via uw muren, ramen of dak, maar ook via uw vloer kan er kille lucht binnensluipen. Koude luchtcirculatie in uw kruipkelder zorgt dan ook vaak voor een vloer die onaangenaam koud aanvoelt. Kruipkelderisolatie maakt hier evenwel komaf mee. Daarenboven zal ook uw eventuele vloerverwarming beter gaan presteren en vermijdt u vochtproblemen.

Voordelen

  1. Geen koude tocht meer over uw vloeren
  2. Uw vloerverwarming werkt efficiënter
  3. Lagere energierekening
  4. Geen optrekkend vocht meer

Werkwijze

Is uw kruipkelder 50 cm of hoger? Dan kiezen onze vakmannen voor kruipkelderisolatie. Ze spuiten hierbij het plafond van uw kruipkelder, en dus de onderzijde van uw vloer, in met PUR-schuim. Dit PUR-schuim stolt reeds na enkele seconden en hecht zich als een perfect isolerende en vochtwerende laag aan uw kruipkelderplafond. Afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde spuiten onze vakmannen tussen 6 en 10 cm PUR-schuim.

U vertelt ons uw wensen en verwachtingen en wij zorgen voor de perfecte uitvoering hiervan. Geïnteresseerd? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan of contacteer ons met al uw vragen.

SVG-Construct BV
Ilgatlaan 9
3500 Hasselt
Tel: 0488 49 09 42
Email: svgconstruct@gmail.com