SVG-Construct Wavre

Pur-Isolatie: de sleutel tot een warm en energiezuiniger huis

Pur- Isolatie Wavre

Isoleren met Gespoten PUR: Een Veelzijdige Keuze

Gespoten PUR, bekend om zijn veelzijdigheid, is een uitstekend isolatiemateriaal, niet alleen voor vloerisolatie maar ook voor dakisolatie en kelderisolatie. Wanneer we het PUR-isolatieschuim rechtstreeks op de ondergrond spuiten, in de gewenste dikte, zorgt dit voor een naadloze en kierloze isolatielaag die overal perfect aansluit. Dit maakt gespoten PUR ideaal voor zolder isoleren en zelfs voor de isolatie van een kruipkelder, waarbij het schuim zelfs de meest moeilijk bereikbare oppervlakken effectief bedekt.

Hoogste Isolatiewaarde met Gespoten PUR-Isolatie

Met gespoten PUR-isolatie bereik je de vloeropbouw met de hoogste isolatiewaarde, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Dit maakt gespoten PUR tot het meest populaire isolatiemateriaal, vooral voor vloerisolatie. Zelfs bij geringe hoogte biedt gespoten PUR de beste isolatiewaarde, wat het bijzonder geschikt maakt voor renovaties.

Gespoten PUR-isolatie, een hardschuim dat snel vormt door de reactie van polyol en isocyanaat, bevat massa’s kleine luchtblaasjes die zorgen voor een ongekende isolatiewaarde.

Waarom Kiezen voor Pur-Isolatie?

  • Maximale Energie-efficiëntie: Verminder uw energiekosten aanzienlijk met onze hoogwaardige Pur-Isolatie. Ervaar de voordelen van een lagere lambda-waarde en een hogere isolatiewaarde, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van warmteverlies.
  • Naadloze Bescherming: Onze gespoten PUR-technologie zorgt voor een volledig naadloze en kierloze isolatielaag. Dit betekent geen koudebruggen, geen warmteverlies, en een 100% luchtdichte en dampdichte uitvoering.
  • Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om vloerisolatie, dakisolatie, kelderisolatie of het isoleren van uw zolder, onze Pur-Isolatie is geschikt voor alle oppervlakken en biedt een snelle, effectieve oplossing voor elk isolatieprobleem.
  • Snelle en Efficiënte Installatie: Bespaar tijd met onze snelle en efficiënte installatie. Vaak is uw isolatie in slechts één dag voltooid, zonder in te boeten aan kwaliteit of prestaties.

© 2023 SVG Construct

Eigenschappen PUR-Isolatie

Pur- Isolatie Wavre

Toepassingen van gespoten PUR

Het PUR-isolatieschuim wordt rechtstreeks op het te isoleren oppervlak gespoten. Daardoor is PUR-schuim uitstekend geschikt voor oneffen ondergronden en voor moeilijk bereikbare oppervlakken. Denk daarbij in eerste instantie aan de uitvulling en isolatie van vloeren, waarop al dan niet leidingen lopen. De totale vloerisolatie wordt opgebouwd uit verschillende isolatielaagjes. Zo bekomen we een stevig isolatiepakket met een hoge isolatiewaarde.

Ook voor complexe dakgebintesoneffen binnenmurenkruipkelders of kelderplafonds vol leidingen is gespoten purschuim een snelle en doeltreffende oplossing. Doordat we het isolatieschuim tot in de kleinste hoekjes kunnen spuiten, ontstaat een volledig aaneengesloten isolatielaag zonder kieren of naden. Met gespoten PUR zijn koudebruggen dus uitgesloten.

Gespoten PUR is geschikt voor volgende isolatietoepassingen:

SVG Construct Wavre:
Jouw specialist in isolatiewerken

Wie isolatie zegt, zegt SVG Construct en vice versa. Isolatie is ons ding, het zit in onze genen. Met onze PUR techniek is isolatie makkelijker en beter dan ooit. Het bestaat uit een spray waardoor we het overal kunnen gebruiken. Daarom zijn wij de geschikte partner voor jouw isolatiewerken.

Contacteer ons voor meer info of offerte op maat

 

nl_NL
Scroll naar boven
logo-svg-construct-header

Word jij de nieuwe collega van
SVG-Construct?

Ontdek de openstaande vacatures op onze jobpagina

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday