PUR

Pur is de perfecte mengeling van 2 componenten die precies en vakkundig gespoten dient te worden.

Het kan immers mislopen bij vele factoren . Maar geen nood, hier komt onze jarenlange ervaring aan te pas.

Onze mensen kennen de machines als hun eigen broekzak en stellen de machine zo in dat deze perfect afgesteld staat op de specifieke werksituatie.

De 2 componenten mengen zich in de mengkamer van onze hoogwaardige spuitpistolen en worden vervolgens als spray aangebracht waarna het opstijft en in een mum van tijd hard is.

 

Door het opstijven van onze producten worden alle hoekjes en gaatjes perfect gevuld en op deze manier is er geen sprake van koudebruggen zoals dat bij platen wel het geval kan zijn.

De PUR wordt ook steeds aangebracht in verschillende lagen van maximum 5 centimeter om de stabiliteit te geranderen. Ongeloofelijk hoe dit product ondanks zijn vloeibare begintoestand zo hard wordt dat er zelfs op diktes van 20 centimeter geen buiging plaatsvindt.

Indien nodig wordt de toplaag afgeschuurd zodat ook op onze pur, vloerverwarming geplaatst kan worden.

Wist u dat u waarschijnlijk bekender bent met PUR dan u zelf door heeft? Het is heel waarschijnlijk dat zelfs het dashboard van uw eigen auto hieruit gemaakt is.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

"Perfect uitgevoerd en altijd mooi opgevolgd.

Expertise die je vanaf het begint een veilig gevoel geeft"

"Ik voelde me vanaf het begin heel comfortabel ookal weet ik niet echt veel van bouwen. Deze mensen zorgen ervoor dat je er zeker van bent dat alles goed en professioneel uitgevoerd wordt. Ik ben een tevreden klant en zal SVG zeker aanraden aan anderen. Dikke merci!!"

"Fijne mensen met een hart voor hun zaak en klanten, ik raad zeker SVG aan voor een snelle planning en correcte uitvoering"

Tevreden klanten

jaar in de business

Locaties

Laatste Nieuws

 

Momenteel geen artikelen

Contact

SVG-Construct BV

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt

BTW: BE 0744.929.415