SVG-Construct

Referenties

EPS Isolatiechape

EPS Isolatie chape voor jouw woning of bedrijfsruimte nodig? Bekijk hier enkele projecten van onze tevreden klanten.

EPS Isolatie chape Wilrijk: 628 m²​

Projectreferentie: Snelle EPS Isolatie in Complex te Wilrijk

Projectlocatie: Wilrijk

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: EPS (geëxpandeerd polystyreen) isolatie
 • Oppervlakte: 628m²
 • Voltooiing: Klaar in 1 dag

Projectbeschrijving: In een dynamisch project in Wilrijk heeft SVG Construct een indrukwekkende prestatie geleverd door 628m² aan EPS isolatie in slechts één dag aan te brengen. Dit project toont onze efficiëntie en capaciteit om snel en effectief te werken onder tijdsdruk.

EPS isolatie staat bekend om zijn lichtgewicht, kostenefficiëntie en uitstekende isolerende eigenschappen. Deze kwaliteiten maakten het de ideale keuze voor dit grote complex, waar de noodzaak voor snelle isolatie cruciaal was om de overlast voor bewoners en gebruikers te minimaliseren.

Projecthoogtepunten:

 • Snelheid van uitvoering: Compleet 628m² in één dag gestort.
 • Techniek: Geavanceerde stortechnieken en georganiseerde logistiek.
 • Resultaat: Verbeterde thermische prestaties en energie-efficiëntie van het gebouw.

EPS Isolatie chape Antwerpen: 35 m³

Projectreferentie: EPS Isolatiemortel in Antwerpen

Projectlocatie: Nieuwbouwproject, Antwerpen

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: EPS (geëxpandeerd polystyreen) isolatiemortel
 • Oppervlakte: 235m²
 • Volume: 35m³

Projectbeschrijving: In het hart van Antwerpen, bij een modern nieuwbouwproject, heeft SVG Construct een belangrijke rol gespeeld in het aanbrengen van EPS isolatiemortel over een oppervlakte van 235m². Dit project gebruikte 35m³ EPS, bekend om zijn lichte gewicht en uitstekende isolatie-eigenschappen.

EPS isolatiemortel is uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten waar snelle en effectieve thermische isolatie vereist is. Het materiaal helpt niet alleen bij het verminderen van de energiekosten maar draagt ook bij aan een duurzaam gebouwontwerp door zijn milieuvriendelijke karakter.

EPS Isolatie chape Assenede: 216 m³

EPS-isolatiemortel in Assenede

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: EPS (geëxpandeerd polystyreen) isolatiemortel
 • Volume: 216m³

Projectbeschrijving: In Assenede heeft SVG Construct een innovatief isolatieproject uitgevoerd met EPS isolatiemortel, waarbij 216m³ van deze hoogwaardige, lichtgewicht isolatiemateriaal is gebruikt. Dit project benadrukt onze toewijding aan het leveren van energie-efficiënte oplossingen die zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk zijn.

EPS isolatiemortel staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en is ideaal voor projecten waar snelle en efficiënte isolatie van essentieel belang is. Het materiaal biedt een uitstekende balans tussen warmte-isolatie en vochtregulatie, wat resulteert in een verbeterde energie-efficiëntie en een comfortabelere leef- of werkomgeving.

EPS Isolatie chape Woning Hulst (Nl): 18 m³

EPS isolatie chape Hulst SVG construct

EPS-isolatie in Hulst, Nederland

In het pittoreske Hulst in Nederland heeft ons team een belangrijke bijdrage geleverd aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van een lokale bouwplaats. We hebben 18m³ EPS, een hoogwaardig isolatiemateriaal, vakkundig toegepast. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende isolatiewaarden en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Over het project: De uitdaging lag in de nauwkeurigheid van het plaatsen van de EPS-isolatie om te verzekeren dat de isolatiewaarden over de hele linie consistent waren. Ons deskundige team heeft met precisie en aandacht voor detail gewerkt om deze klus tot een goed einde te brengen. De isolatie zal bijdragen aan een significante vermindering van de energiebehoefte van het gebouw en zal de ecologische voetafdruk over de lange termijn verminderen.

Onze gespecialiseerde teams hebben deze taak met grote precisie en aandacht voor detail uitgevoerd, wat resulteert in een naadloze en efficiënte isolatielaag. Deze vakkundige aanpak garandeert een langdurige isolatieprestatie, essentieel voor commerciële gebouwen zoals dit.

EPS Isolatie chape Kantoor Antwerpen: 429 m³

SVG construct EPS isolatiechape Kantoor Antwerpen
SVG construct EPS isolatiechape Kantoor Antwerpen 2

Energie-efficiënt Werken in Antwerpen

In Antwerpen heeft ons team een uitdagend project met succes afgerond – de toepassing van EPS isolatiechape in een groot kantoorgebouw. Met een oppervlakte van 429m² en een isolatiedikte van 23 cm, was dit project zowel ambitieus als technisch veeleisend.

EPS, of geëxpandeerd polystyreen, staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en lichtgewicht structuur. Deze keuze voor isolatiemateriaal zorgt niet alleen voor een significante energiebesparing, maar draagt ook bij aan een aangenamer en gezonder werkklimaat in het kantoorgebouw.

Onze gespecialiseerde teams hebben deze taak met grote precisie en aandacht voor detail uitgevoerd, wat resulteert in een naadloze en efficiënte isolatielaag. Deze vakkundige aanpak garandeert een langdurige isolatieprestatie, essentieel voor commerciële gebouwen zoals dit.

EPS Isolatie chape woning Genk: 45 m³

EPS Isolatiechape Woning Genk
EPS Isolatie Woning Genk

Energiezuinig Wonen in Genk

We werkten mee aan de verduurzaming van een privéwoning in Genk. Met de installatie van 45 m³ EPS-isolatiechape heeft onze klant nu een solide basis voor een energiezuinige woning. Dit project benadrukt onze inzet voor milieuvriendelijk bouwen en ons streven naar excellente isolatietechnieken.

De EPS-isolatiechape biedt niet alleen een uitstekende thermische weerstand maar draagt ook bij aan de geluidsdemping van de woning. Onze deskundige toepassing zorgt voor een gelijkmatige dekking en een perfecte integratie met de bestaande structuren.

PUR Isolatiewerken

PUR Isolatie voor jouw woning of bedrijfsruimte nodig? Bekijk hier enkele projecten van onze tevreden klanten.

PUR Isolatie spouwmuur te Luxemburg

Projectreferentie: Spouwmuurisolatie met PUR in Villa te Luxemburg

Projectlocatie: Luxemburg

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Toepassing: Spouwmuurisolatie

Projectbeschrijving: In een elegante villa in Luxemburg heeft SVG Construct een gespecialiseerd isolatieproject uitgevoerd, gericht op het verbeteren van de thermische efficiëntie door middel van spouwmuurisolatie met PUR. Dit project toont onze deskundigheid in het aanpassen van onze isolatietechnieken aan specifieke bouwstijlen en klantwensen.

PUR schuim werd gekozen vanwege zijn uitstekende isolerende eigenschappen en het vermogen om naadloos in spouwmuren te worden geïnjecteerd. Dit zorgt voor een volledige opvulling van de spouw, zonder kieren of luchtlekken, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de warmte-isolatie en een reductie van de energiekosten.

Projectresultaten:

 • Verbeterde Energie-efficiëntie: De villa heeft nu een verhoogde thermische efficiëntie, wat leidt tot lagere verwarmingskosten en een verhoogd algemeen comfort.
 • Naadloze Integratie: De isolatie is uitgevoerd zonder visuele impact op de buitenkant van de villa, waardoor de esthetische integriteit behouden blijft.

PUR Isolatie voor Luxe in Villa te Knokke

Projectlocatie: Knokke

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Totale Oppervlakte: 500m²
 • Dikte van de Isolatie: 12 cm
 • Aantal Verdiepingen: 3

Projectbeschrijving: In een prachtige villa in het exclusieve Knokke heeft SVG Construct een omvangrijk isolatieproject uitgevoerd, waarbij 500m² over drie verdiepingen werd voorzien van 12 cm dikke PUR isolatie. Dit project benadrukt onze expertise in het leveren van hoogwaardige isolatieoplossingen voor luxe woningen.

De keuze voor PUR isolatie was strategisch, gezien de superieure thermische eigenschappen en vochtwerendheid, die essentieel zijn voor het comfort en de energie-efficiëntie in een residentie van deze omvang. De isolatie draagt bij aan een consistent binnenklimaat over alle verdiepingen, wat bijdraagt aan een optimaal wooncomfort en een verlaging van de energiekosten.

Projecthoogtepunten:

 • Efficiënte uitvoering: Het project omvatte de isolatie van de kelder, begane grond en bovenverdiepingen, zorgvuldig gepland en uitgevoerd om te voldoen aan de hoge standaarden van de klant.
 • Resultaat: Een verbeterde thermische efficiëntie en luxueus wooncomfort, wat de villa niet alleen mooier maar ook duurzamer maakt.

28 vakantiewoningen: PUR Isolatie Parc le Bochetay, Somme-Leuze

Projectlocatie: Parc le Bochetay, Somme-Leuze

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Dikte van de Isolatie: 8 cm
 • Aantal Woningen: 28 vakantiewoningen

Projectbeschrijving: In het prachtige Parc le Bochetay in Somme-Leuze heeft SVG Construct een omvangrijk project uitgevoerd waarbij 28 vakantiewoningen zijn voorzien van 8 cm dikke PUR isolatie. Dit project benadrukt onze expertise in het leveren van hoogwaardige isolatieoplossingen voor residentiële complexen.

De keuze voor PUR isolatie is gemaakt vanwege de uitstekende thermische prestaties en de efficiëntie in de applicatie, wat essentieel is voor het verhogen van het comfort en het verlagen van de energiekosten in vakantiewoningen. Deze isolatie draagt bij aan een duurzamere en energie-efficiënte leefomgeving, ideaal voor de ecologische doelstellingen van het vakantiepark.

Projectreferentie: PUR Isolatie in het Historisch Klooster te Berlare

SVG Construct Pur isolatie Klooster Berlare 2

Projectlocatie: Klooster, Berlare

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Projectkenmerken: Diepgaande isolatie van de vloeroppervlakten in diverse ruimtes van het klooster

Projectbeschrijving: In het historische klooster van Berlare heeft SVG Construct een uitdagend en uniek project uitgevoerd waarbij specifieke delen van het gebouw zijn voorzien van hoogwaardige PUR isolatie. Dit project was bijzonder vanwege de eisen aan de isolatie in een dergelijke historische setting, waarbij zowel de architecturale integriteit als de moderne energie-eisen in acht genomen moesten worden.

De keuze voor PUR isolatie was ideaal vanwege zijn superieure isolerende eigenschappen en flexibiliteit in toepassing, wat essentieel is in de complexe structuren van een oud klooster. De isolatie biedt uitmuntende thermische prestaties en draagt bij aan een duurzamere toekomst van het gebouw.

Projectreferentie: PUR Isolatie bij Fingo, Ham

Projectlocatie: Fingo, Ham

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Oppervlakte: 275m
 • Dikte van de Isolatie: 10 cm

Projectbeschrijving: Voor Fingo, een gerenommeerd producent van betonwelfsels in Ham, hebben we een gespecialiseerd isolatieproject uitgevoerd. We hebben 275m² van hun productiefaciliteit voorzien van 10 cm dikke PUR isolatie, bekend om zijn superieure thermische eigenschappen en duurzaamheid.

Deze isolatie verhoogt niet alleen de energie-efficiëntie van de faciliteiten maar verbetert ook het algehele werkklimaat. De toegepaste PUR isolatie is ideaal voor industriële omgevingen waar constante temperatuur en vochtigheidsbeheersing cruciaal zijn voor de productieprocessen

PUR Isolatie voor H. Essers Transportbedrijf in Genk: +2.000m²

SVG construct PUR isolatie Essers Genk
SVG construct PUR isolatie Essers Genk 2

PUR Isolatie voor H. Essers 

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Totale Oppervlakte: Meer dan 2000m²

Projectbeschrijving: Voor het vooraanstaande transportbedrijf H. Essers in Genk heeft ons team een uitgebreide isolatieopdracht uitgevoerd, waarbij meer dan 2000m² van hun faciliteiten zijn geïsoleerd met hoogwaardige PUR-schuim. Deze isolatie speelt een cruciale rol in het optimaliseren van de energie-efficiëntie van de gebouwen en het verbeteren van het werkklimaat.

De keuze voor PUR isolatie was gericht op het maximaliseren van de thermische efficiëntie en het minimaliseren van energieverliezen, wat essentieel is voor de operationele faciliteiten van een transportbedrijf waar temperatuurregulatie en energiebeheer van groot belang zijn.

PUR Isolatie Neufchateau: 620m²

Pur isolatie Neufchateau 3

Hoogwaardige PUR Isolatie in Neufchâteau

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Totale Oppervlakte: 600m²
 • Dikte van de Isolatie: 12 cm

Projectbeschrijving: In Neufchâteau hebben wij een grootschalig isolatieproject afgerond, waarbij 600m² oppervlakte effectief is geïsoleerd met 12 cm dikke PUR schuimisolatie. Dit project toont onze toewijding aan het leveren van energie-efficiënte oplossingen die niet alleen thermisch comfort bieden maar ook helpen bij het verlagen van de energiekosten.

De keuze voor PUR isolatie zorgt voor een uitstekende thermische weerstand en is vochtwerend, wat essentieel is voor het behoud van de structuur en het comfort binnen de faciliteiten. Door onze expertise en nauwkeurige toepassing van materialen, garandeert dit project langdurige isolatieprestaties die zullen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

PUR Isolatie kantoorgebouw te Waregem: 437m²

PUR Isolatie Kantoor in Waregem

Projectspecificaties:

 • Type Isolatie: Polyurethaan (PUR) schuimisolatie
 • Totale Oppervlakte: 437m²
 • Dikte van de Isolatie: 10 cm

Projectbeschrijving: In Waregem hebben we de mogelijkheid gehad om een kantoorgebouw te transformeren met hoogwaardige PUR isolatie, waarmee we hebben bijgedragen aan een energiezuinige werkomgeving. Over een totaaloppervlakte van 437m² hebben we een isolatiedikte van 10 cm aangebracht, wat zorgt voor een optimale temperatuurregeling binnen het gebouw.

Ons team van isolatiespecialisten heeft de PUR isolatie nauwkeurig en effectief aangebracht, waardoor het kantoorgebouw nu profiteert van een aanzienlijk verbeterde thermische efficiëntie. Dit leidt tot een vermindering van de energiekosten en draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf.

PUR Isolatie voor Luxe Appartementen in Knokke

SVG-Construct Ocean drive Knokke Pur Isolatie 2

Appartementsgebouw + 4.000 m2 pur isolatie

In de exclusieve badplaats Knokke heeft ons team een grootschalig project voltooid waarbij maar liefst 4000 m² aan appartementen is voorzien van hoogwaardige PUR-isolatie.

Over het project: Dit project omvatte een uitgebreide toepassing van PUR-schuimisolatie, bekend om zijn superieure thermische isolatie-eigenschappen en vochtwerendheid, wat essentieel is voor het kustklimaat van Knokke. Onze deskundige installatie garandeert dat de bewoners kunnen genieten van verhoogd wooncomfort en een verlaging van de energiekosten.

Resultaten: De toepassing van PUR-isolatie over een oppervlakte van 4000 m² zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de energieprestaties van de appartementen. Dit draagt niet alleen bij aan een duurzame leefomgeving, maar versterkt ook de waarde van het vastgoed in deze begeerde locatie.

Energie-efficiënte PUR-Isolatie Woning in Mol

Pur Isolatie MOL woning

Privéwoning Vloer- en Muurisloatie in gespoten PUR

In het charmante Mol hebben we een residentieel project afgerond dat de energie-efficiëntie van de woning aanzienlijk heeft verbeterd. We zijn trots op het vakmanschap en de precisie waarmee ons team de isolatiewerken heeft uitgevoerd.

Projectdetails:

 • Locatie: Woning te Mol
 • Toepassing: PUR isolatie
 • Oppervlakte muren: 120m²
 • Oppervlakte vloer: 90m²
 • Dikte van Isolatie: 10 cm zowel muren als vloer

De keuze voor PUR isolatie voor zowel de muren als de vloer waarborgt een optimale thermische isolatie en een verhoogd wooncomfort. Met een dikte van 10 cm voor beide oppervlaktes, zal deze woning genieten van een verlaagde warmtevraag en dus een significante vermindering van de energiekosten.

De eigenaren van de woning in Mol kunnen nu comfortabel genieten van hun duurzaam verbeterde huis, wetende dat hun impact op het milieu verminderd is en hun investering zichzelf op termijn zal terugverdienen.

Pur Isolatie Schoolgebouw Blankenberge: 362 m²

SVG Construct Basisschool Blankenberge PUR isolatie

Schoolgebouw Blankenberge

Bij Basisschool Zilvermeeuw in Blankenberge hebben we onlangs een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van het schoolgebouw. Ons team heeft 362m² vloeroppervlak voorzien van 12 cm dikke PUR isolatie, bekend om zijn hoge isolatiewaarde en duurzaamheid.

Projectdetails:

 • Locatie: Basisschool Zilvermeeuw, Blankenberge
 • Toepassing: PUR vloerisolatie
 • Oppervlakte: 362m²
 • Dikte Isolatie: 12 cm

Deze specifieke PUR isolatie draagt bij aan een significante verbetering van de thermische prestaties van het gebouw, wat essentieel is voor een leeromgeving waar temperatuurbeheersing en comfort van groot belang zijn. Onze geavanceerde isolatietechnieken zorgen voor een minimale energieverspilling, wat niet alleen ten goede komt aan de school maar ook aan de planeet.

Pur Isolatie Industriegebouw Kortrijk: 534 m²

SVG Construct PUR isolatie Kortrijk Industrie
SVG Construct PUR isolatie Kortrijk 2Industrie

Industriegebouw Kortrijk

Installatie van 12 cm dik PUR isolatieschuim in een industriegebouw te Kortrijk, met een totale oppervlakte van 534 m². Dit project benadrukt onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid in industriële omgevingen.

De keuze voor PUR isolatie biedt niet alleen uitstekende thermische prestaties, maar draagt ook bij aan een aanzienlijke energiebesparing voor het gebouw. Met een gespecialiseerde aanpak en aandacht voor detail, zorgt ons team ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie en comfort.

Het resultaat is een significant verbeterde isolatiewaarde en een comfortabeler binnenklimaat, essentieel voor zowel de productiviteit als de energie-efficiëntie van het industriegebouw.

Pur Isolatie Industriegebouw Olen: 275 m²

SVG construct Pur isolatie Industrie Olmen
SVG construct Pur isolatie Industrie Olmen 2

Industriegebouw Olen: Isolatie met Precisie

Voor een industriegebouw in Olen realiseerde we een uitmuntend isolatieproject met 275m2 PUR, dat zorgvuldig geschuurd is ter voorbereiding op vloerverwarming. Onze keuze voor PUR-schuim, bekend om zijn superieure isolatiekwaliteiten, resulteerde in een naadloos, vlak oppervlak, klaar voor de volgende stap in de bouw.

Dit project benadrukt onze inzet voor energie-efficiëntie en precisiewerk. Neem contact op voor meer informatie over onze isolatiediensten.

Referentie Isolatiewerken

Heb je bij je thuis isolatiewerken in het vooruitzicht? Bekijk hier enkele projecten van onze tevreden klanten.

Nike Laakdal

Kunsthumaniora Hasselt

Kievit Antwerpen

College Maasmechelen

Corporate Village Zaventem

Bpost Brussel

Bella Vita Waterloo

SVG Construct:
Jouw specialist in isolatiewerken

Wie isolatie zegt, zegt SVG Construct en vice versa. Isolatie is ons ding, het zit in onze genen. Met onze PUR techniek is isolatie makkelijker en beter dan ooit. Het bestaat uit een spray waardoor we het overal kunnen gebruiken. Daarom zijn wij de geschikte partner voor jouw isolatiewerken.

Contacteer ons voor meer info of offerte op maat

nl_NL
Scroll naar boven
logo-svg-construct-header

Word jij de nieuwe collega van
SVG-Construct?

Ontdek de openstaande vacatures op onze jobpagina

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday